Het Coachhuis Alkmaar
 • Van der Kaaijstraat 64,
  1815 VM  Alkmaar

 • Afspraken in Amsterdam of bij u thuis zijn ook mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

 • Bereikbaarheid

  Rij naar de westerweg in Alkmaar. Neem vanaf hier de afslag naar de Visserslaan. Sla aan het einde van de straat linksaf naar de Hoeverkade en rij met de weg mee. Aan het einde van de straat staat een hek. Dit vormt de toegang tot het bedrijventerrein. Rij nu het terrein op en volg de weg naar rechts. Na 100 meter komt u bij het pand van Easy Offices. Op het eigen parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd. Er zijn ook 4 Coachhuis parkeerplaatsen. De entree bevindt zich in het midden van het pand.

 • Openbaar vervoer

  Ga met de trein of bus naar Alkmaar centraal station. Loop vanaf hier voor het station langs voorbij de fietsenstalling. Hou op het parkeerterrein rechts aan tot u via een opening op een smal pad komt. Volg dit pad in zuidelijke richting tot na het viaduct. Direct na het viaduct loopt u het terrein van Easy Offices op. De entree bevindt zich in het midden van het pand.

 • EFT-Vermeer is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en voldoet hiermee aan de wkkgz. (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg)

  Klachtenportaal Zorg

Afspraak maken  of contact opnemen

Het onderstaande formulier kan gebruikt worden om een afspraak te maken of algemeen contact op te nemen.