Over mij

Ik ben Franklin Vermeer, geboren in 1971 te Amsterdam.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, waarna ik vervolgens personal-trainer ben geworden omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.
Voor mij is het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten.

Nadat ik ernaast verschillende massage-opleidingen en cursussen had gevolgd zoals Ayurvedische massage, shiatsu, sportmassage, stoelshiatsu en Trager, ben ik voor mezelf begonnen als masseur. Samen met magnetiseren (Reiki en Quantum Touch) heb ik al vele bijzondere dingen gezien.

Voor mij werd het steeds duidelijker dat de lichamelijke en geestelijke gesteldheid niet van elkaar los te koppelen zijn. Het lichaam laat immers zien wat het onderbewuste voelt. Omdat ik graag de oorzaak wilde behandelen trok ik steeds meer naar de holistische geneeskunde toe.

Tijdens de opleidingen NEI therapie van Dr. Roy Martina en EFT therapie bij Realisatie Trainingen te Apeldoorn heb ik geleerd hoe je diepliggende problemen vrij eenvoudig kunt aanpakken. Na een studie bij Meta Health University is het voor mij ook eenvoudiger om de oorsprong van een lichamelijke klacht te vinden.
Meta Health heeft veel overeenkomsten met de Germaanse geneeskunde. In bijna elk geval heeft een klacht een bepaald thema.
Als er geen negatieve emotie meer op dat thema rust zal de klacht in de meeste gevallen verdwijnen.

Uit een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat EFT een van de allersnelste technieken is om van ongewenste emoties en gedrag af te komen.

AFSPRAAK MAKEN